fbpx

NAŠ TIM

TIM FONDACIJE SAŠA MARČETA

Ksenija Samardžija

Direktorka Fondacije Saša Marčeta

Nakon završenih studija Istorije umetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu, osniva umetničko udruženje PODR.UM (2013), koje aktivno učestvuje u organizaciji brojnih izložbi, art residence programa, prezentacija i drugih vidova povezivanja umetnika i publike. Sarađuje na međunarodnim projektima kojima se promovišu savremeni umetnici i stvaraju mogućnosti produkcije i izlaganja radova. Više od deset godina obavlja kustoske poslove, vođenja i upravljanja zbirkama i legatima. Dobro poznaje tržišne uslove, izlagačke mogućnosti i potencijale aktuelne likovne scene.
Verica Sujić direktorka fondacije Saša Marčeta

KSENIJA DUNJIĆ

Pomoćnica direktorke

Ksenija je diplomirani komunikolog, specijalizirala odnose s javnošću. Nekadašnji član dramske gupe Radio Beograda RTS-a, član stalnog glumačkog ansambla pozorišta AKUD „Branko Krsmanović“ iz Beograda. Kao koordinator kluba Ujedinjenih nacija Osme beogradske gimnazije učestvovala u više projekata u saradnji sa UNASerbia. Učestvovala na projektu „Budi muško“ u organizaciji „Centra E8“. Poslovnu karijeru otpočela je u CDL-u („Centar dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda“) na poslovima marketing agenta. Kao PR asistent u agenciji P.R.A. učestvovala na projektima i kampanjama kao član tima za izradu strategija komunikacije, član kreativnog tima, community manager, event planer... Kao saradnik i konsultant MPCo Consulting agencije za predškolsko obrazovanje, učestvovala u organizaciji stručnih tribina.

Tim Saša Marčeta - Ksenija Dunjić pomoćna Direktora

TAJANA MAJER

Poslovna sekretarka

Tajana je ekonomista. U Fondaciji Saša Marčeta na poziciji poslovnog sekretara. Korporativno iskustvo započela je u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je kao volonter bila uključena u rad internacionalnih humanitarnih organizacija. Odgovorna i savesna, veliki poštovalac umetnosti.

UPRAVNI ODBOR

SAŠA MARČETA

Osnivač Fondacije i predsednik Upravnog Odbora

Saša Marčeta je osnivač MaxBet grupacije. Realizaciju vizije osnivanja uspešne kompanije koja zapošljava veliki broj zaposlenih, otpočeo je 1992. godine kada preuzima porodičan posao, da bi već 1999. godine pokrenuo internacionalno poslovanje što ga na biznis mapi Srbije pozicionira na mesto začetnika poslovne revolucije u Srbiji. Pod sloganom „Život je igra“, grupacija danas broji skoro 2000 zaposlenih ili kako sam Saša ističe članova porodice. Organizator je i učesnik velikog broja društveno odgovornih akcija. Sa željom da obezbedi više prostora i mogućnosti za kulturu, umetnost i nauku osniva Fondaciju Saša Marčeta, da bi konačno 2020. godine vratio Bioskop Balkan Beograđanima kao potpuno renoviran multifunkcionalni objekat.

MILAN VUDRAGOVIĆ

Član Upravnog odbora

Milan je diplomirani ekonomista. Shareholder u MaxBet grupaciji od 2013. godine. Zaslužan za celokupnu organizaciju grupacije. Učesnik i organizator nekoliko društveno odgovornih akcija. Aktivista u nekoliko humanitarnih akcija.

DRAGANA BELEGIŠANIN ZAKIĆ

Članica Upravnog odbora

Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, smer srpski jezik i jugoslovenske književnosti. Višegodišnji profesor srpskog jezika u eminentnoj Karlovačkoj gimnaziji. Kao edukator internacionalnog kampa NationalCampLobau u Austriji (YES Initiative), učestvovala na projektima za promovisanje kulture i tolerancije. Učesnica EUROPA CANTAT XVIII u Italiji, kroz projekat zbližavanja nacija i generacija kroz zajedničko muziciranje, horsko pevanje. Aktivni volonter u radu sa tinejdžerima, kroz grupne i individualne radionice vezane za asertivnu komunikaciju, anksioznost, nenasilno rešavanje konflikata i podizanje motivacije. Dragana je kreator edukacija iz oblasti komunikacionih veština, rešavanja konflikata i trener Coaching programa. Menadžer ljudskih resursa, specijalista za profilisanje i procenu potencijala kadra.

KATARINA NIKOLIĆ

Članica Upravnog odbora

Studirala je na prestižnoj Umetničkoj Akademiji u Briselu. Na poziciji producenta učestvovala je u realizaciji umetničkih projekata, u Bejrutu, Londonu, Briselu i Milanu.
Idejni tvorac nekoliko humanitarnih akcija za decu, kroz umetničke manifestacije. Od 2014. godine Art direktor MaxBet grupacije. Zaslužna je za celokupni vizuelni identitet organizacije.

Fondacija Saša Marčeta 

Bulevar Maršala Tolbuhina 38 Beograd

Umetnici, saradnici: contact@fondacijasasamarceta.org

Press: press@fondacijasasamarceta.org

Newsletter

Prijavite se na newsletter Fondacije Saša Marčeta kako biste uvek bili pravovremeno obavešteni o aktivnostima, novostima, događajima, konkursima, edukacijama i druženjima.
Ne propustite da budete deo nove ARTmosfere.

Izrada web sajta Progressive Media

X